Kumodraška 166 (T.C. BTC), Beograd +381 61 66 76 404

Korporacijski baloni – baloni za proslave u firmama

Baloni su nezaobilazna dekoracija kojima se ukrašavaju događaji koje organizuju firme i velike korporacije. Svaka kompanija koja uvažava svoje klijente ali i zaposlene jasno zna da su baloni dekoracija koja pozitivno utiče na raspoloženje kako zasposlenih tako i klijenata. Cilj svake korporacije bilo ona mala ili velika je da ovakvim događajima napravi prazničnu atmosferu i jedina dekoracija koja uvek veseli sve prisutne su definitivno baloni. Ukoliko se osvrnemo i pogledamo slike zaposlenih ili drugih zvanica u komapanijama gde je organizovana proslava glavno mesto slikanja, uvek, je dekoracija sa balonima. Prema statistikama čak preko 80 posto fotografija je zabeleženo upravo na mestu gde se vide baloni.

Dekoracija balonima može biti kaka unutrašnja (sale, dvorane, kancelarije, ulazi) tako i spoljašnja (izlog, glavni ulaz, prilaz, ukrašavanje celog objekta preko fasade i slično). Ukoliko nemate ideju kako da ostavite utisak na prvi pogled možete se posavetovati sa našim stručnim timom dekoratera i dobiti najbolje idejno rešenje kako da uveličate vašu proslavu.

Potrebno je istaći da balonima možete prikazati boje vaše komapanije ali možete napraviti i logo ili simbol karakterističan za određen korporativni događaj. Simbole, natpise, logo, imena, poruke mogu se napraviti korišćenjem kombinacije boja balona ali imajte u vidu da možete i štampati vaše natpise na balonima koje izaberete. Štampa na balonima je izuzetno originalna ideja i daje vam mogućnost da se krativno izrazite dok će naš tim realizovati vašu zamisao.

Do sada naša kompanija je već ukrasila bezbroj korporativnih događaja od otvaranja lokala do velikih proslava. Neka od imena kompanija sa kojima smo sarađivali su: Balkan Bet, Legend (Delta City), MaxBet, Gorenje, DeFacto, Cocofil accessories, Zeus (biohemijska laboratorija), Chips and Love, De Tox, Pertini, Extreme Intimo, Exclusive 3 i još mnogo drugih mali, srednjih ali i velikih preduzeća.

Close Menu