Kumodraška 166 (T.C. BTC), Beograd +381 61 66 76 404

Štampa na balonima – brendiranje balona

Da li ste znali da osim klasične dekoracje balonima vi možete birati natpise koji će biti ištampani, samo za vas, na balonima koje odaberete kao dekoraciju.

Štampa na balonima je vrlo originalna ideja i vaša kreativnost može doći na taj način do izražaja. Zamislite samo dečiji rođendan gde svako dete dobije natpis na balonu koje može odneti kući. Dečijoj sreći nikad kraja dok vaš rođendan će zapamtiti i svi prisutni. Umesto jednokratnog koršćenja balona za rođendansku dekoraciju mi predlažemo da nakon završene proslave poklonite gostima balone sa natpisom. Na ovaj način vi možete rešiti čest problem, sa kojima se mnogi susreću to jest problem skladištenjem balona. Ovakav gest ostaje zapamćen za sve one koji su prisustvovali rođendanu. Podrazumeva se da se na balonu nalazi natpis koji simbolizuje ili opisuje rođendan kome su prisustvovali.

Baloni sa štampom su pogodni za kako za već pomenute rođendane tako i za svadbe, devojačke večeri, dečije rođendane, godišnjice braka i sve druge događaje koji naglašavaju prazničnu atmosferu.

Kako bi ste vašim balonima dali posebnu vrednost možete i napisati poruku ili stih dragoj vama osobi ukoliko je u pitanju godišnjica braka, veze i na taj način dati još jedan pečat na kvalitet i trud koji ste uložili kako bi vaša ceremonija protekla zapamćeno.

Zapamtite da se svaki događaj prepričava i pamti samo i ukoliko ste se po nečemu izdvojili u odnosu na druge. Iskoristite mogućnosti koje baloni pružaju i neka sve zvanice zapamte vašu specijalnu dekoraciju i osećaj dobrog raspoloženja koje baloni bude.

Ukoliko vam manjka ideja dovoljno je da se samo javite našem stručnom timu i uživajte u saradnji.

Close Menu