Baloni za otvaranje

Nakon svih vaših zalaganja, san se konačno ostvaruje i konačno ste uspeli da otvorite firmu, lokal ili se useljavate u vašu novu kuću. Red je da to i proslavite kako dolikuje elegantnim događajem i izvrsnom dekoracijom.

Osnovnu ulogu u dekoraciju imaju baloni koji će dati boju i život otvaranju kako bi vaš početak počeo sa osmehom. Često u filmovima možemo videti ceremoniju presecanja trake kao oznaku da je otvaranje ozvaničeno. Zamislite taj trenutak među dekoracijom od balona u vašim omiljenim bojama.

Za ceremonije otvaranja preporučujemo lukove i stubove od balona, a zašto da ne i kombinacija oba. Sjajni su kada se uklope sa vratima i kapijom, a pogodni su i da se postave na skroz otvorenom prostoru. Potpuni doživljaj ceremonija za otvaranje dobija kad se zidovi objekta ukrase balonima i uklope sa bojom zidova.

Otvaranje maxbet kladionice dekorisana stubovima od balona po celom zidu
Luk od balona za ceremoniju otvaranja

ZATRAŽITE PONUDU

Zatražite ponudu i stručni savet u bilo kom momentu. Pomoćićemo Vam da lakše dodjete do idealnog rešenja za vašu proslavu / manifestaciju.

Pogledajte našu galeriju za više ideja

Kako bi ste dobili Više ideja savetujemo Vam da pogledate našu galeriju ili da pogledate naše profile na društvenim mrežama.

NAŠI ZADOVOLJNI KLIJENTI