Dekoracije mreža od balona

Želite sjajan i nezaboravan ambijent za sebe i vaše goste na vašem rođendanu, venčanju, koncertu, žurci ili nekoj drugoj proslavi? Razmišljate o dekoraciji balonima? Baloni su odličan izbor za dekoraciju ovakvih i sličnih trenutaka. Izbor je na Vama, a dekoraciju prepustite profesionalcima i uživajte opušteno u trenucima koje ćete pamtiti ceo život kako Vi tako i svi oni koji su prisustvovali ovom događaju...

U vreme kada su baloni postali pravi hit i za one smelije koji hoće nešto neobično na svojoj proslavi, predlažemo Vam mrežu od balona. Baloni različitih boja ili jednobojni mogu biti smešteni u mreže od  300, 500, 1000 i 2000 balona. Izbor mreže zavisi od veličine prostora gde će baloni padati kao i od vaše želje i mogućnosti.

Ispustanje balona iz mreže je jako interesantno i veoma atraktivno jer u željenom momentu na dati prostor pada 300, 500,1000, ili 2000 balona. Mreže se mogu koristiti za ispuštanje balona koji su punjeni običnim vazduhom ili punjeni helijumom. Ako su baloni punjeni helijumom dobija se efekat da baloni lete u nebo...

Dekoracija mreža od balona 2
Dekoracija mreža od balona 4

ZATRAŽITE PONUDU

Zatražite ponudu i stručni savet u bilo kom momentu. Pomoćićemo Vam da lakše dodjete do idealnog rešenja za vašu proslavu / manifestaciju.

Pogledajte našu galeriju za više ideja

Kako bi ste dobili Više ideja savetujemo Vam da pogledate našu galeriju ili da pogledate naše profile na društvenim mrežama.

NAŠI ZADOVOLJNI KLIJENTI