Dekoracije zid od balona

Želite sjajan i nezaboravan ambijent za sebe i vaše goste na vašem rođendanu, venčanju, koncertu, otvaranju poslovnog prostora ili nekoj drugoj proslavi? Razmišljate o dekoraciji balonima, svećama, cveću... ? Baloni su odličan izbor za dekoraciju ovakvih trenutaka. Dekoracije mogu biti elegantne, vesele, šarene... Izbor je na Vama, a dekoraciju prepustite profesionalcima i uživajte opušteno u trenucima koje ćete pamtiti ceo život...

U vreme kada su baloni postali pravi hit i za one smelije koji hoće nešto neobično na svojoj proslavi, predlažemo Vam zid od balona. Baloni različitih boja i veličina vezani tako da formiraju zid predstavlja idealnu podlogu za fotografisanje bilo koje proslave. Idealno mesto za postavljanje zida od balona je na mestu gde planirate fotografisanje sa gostima.

DEKORACIJE OD BALONA

OGROMNO SRCE OD BALONA

Aranžman od 19 balona koji formiraju oblik srca ređanjem balona na različite pozicije na zidu.


POZADINA OD BELIH BALONA

Popunite ceo zid sa pregršt belih balona u različitim veličinama. Pre nego što shvatite osećaćete se kao u oblacima. Upotpunite ceo doživljaj balonima koji slobodno lebde po podu.

ARANŽMAN OD CVEĆA I BALONA

Šareni i zanimljivi aranžman koji izgleda čudesno, postignuto kombinacijom balona i lepog svilenkastog cveća.

DUGA OD BALONA

Napravljena od dugih, tankih balona koji se inače koriste kako bi se napravile životinje od balona, ovi šareni baloni su super kreativan način da osvežite svoj zid.

Dekoracije za zid od balona 1.1
Dekoracije za zid od balona 2.1

ZATRAŽITE PONUDU

Zatražite ponudu i stručni savet u bilo kom momentu. Pomoćićemo Vam da lakše dodjete do idealnog rešenja za vašu proslavu / manifestaciju.

Pogledajte našu galeriju za više ideja

Kako bi ste dobili Više ideja savetujemo Vam da pogledate našu galeriju ili da pogledate naše profile na društvenim mrežama.

NAŠI ZADOVOLJNI KLIJENTI