Baloni za zaljubljene

Bilo da se radi o vereničkoj zabavi, venčanju, svadbenom prijemu ili svemu navedenom, pokušajte da koristite ove jedinstvene načine da uključite balone u dekor Vašeg venčanja.

Baloni su postali nezaobilazni deo svake dekoracije prilikom svečanih trenutaka. Ukoliko želite ogroman izbor vrhunskih balona i kvalitetne dekoracije za Vaše najlepše trenutke za pamćenje, dođite kod nas i izabraćemo zajedno idealnu kombinaciju koja će Vaš dan učiniti nezaboravnim.

Dekoracija Vašeg prostora asimetričnim balonima daje vedriji izgled i deluje veselije, i svako se u takvom balon dekorativnom okruženju oseća pozitivno, razdragano, optimistično, dok su baloni u obliku srca takođe baloni koji su česti na venčanjima.

Baloni za venčanje na plafonu su odličan detalj i na fotografijama izgledaju nezaboravno. 

Lukove od balona možete postaviti na ulazna vrata ili vrata od ulaska u dvorište, a zid, ili mrežu od balona, možete postaviti u okviru bilo kog prostora.

DEKORACIJE OD BALONA

PORUKA OD BALONA - RECI DA!

Iskoristite priliku da iskažete svoje uzbuđenje. 

Ispišite reč ili frazu koristeći male balone istih ili različitih boja.

OGROMNO SRCE OD BALONA

Aranžman od 19 balona koji formiraju oblik srca ređanjem balona na 

različite pozicije na zidu.

POZADINA OD BELIH BALONA

Popunite ceo zid sa pregršt belih balona u različitim veličinama. Pre nego što shvatite osećaćete se kao u oblacima. Upotpunite ceo doživljaj balonima koji slobodno lebde po podu.

Romantična dekoracija sa balonima
Crveni balon u obliku srca sa love natpisom

ZATRAŽITE PONUDU

Zatražite ponudu i stručni savet u bilo kom momentu. Pomoćićemo Vam da lakše dodjete do idealnog rešenja za vašu proslavu / manifestaciju.

Pogledajte našu galeriju za više ideja

Kako bi ste dobili Više ideja savetujemo Vam da pogledate našu galeriju ili da pogledate naše profile na društvenim mrežama.

NAŠI ZADOVOLJNI KLIJENTI