Dekoracije za svadbu

Bilo da se venčanje ili prijem održava na otvorenom ili zatvorenom, dekoracija prostora je izuzetno važan element koji utiče na stil venčanja, i generalno bilo koje proslave.

Nudimo Vam sve što je potrebno da bi venčanje izgledalo graciozno, od onih intimnih, porodičnih, do luksuznih venčanja.

Tema dekoracije za svadbe može biti zasnovana na boji, bazirana na filmu, formalno ili neformalno, moderno ili vintage. Vaše je samo da nam saopštite svoju zamisao, koju mi pretvaramo u stvarnost!

Baloni za venčanje na plafonu su odličan detalj i na fotografijama izgledaju nezaboravno. Lukove od balona možete postaviti na ulazna vrata ili vrata od ulaska u dvorište, a zid, ili mrežu od balona, možete postaviti u okviru bilo kog prostora.

DEKORACIJE OD BALONA

PORUKA OD BALONA - RECI DA!

Iskoristite priliku da iskažete svoje uzbuđenje. Ispišite reč ili frazu koristeći male balone istih ili različitih boja.

OGROMNO SRCE OD BALONA

Aranžman od 19 balona koji formiraju oblik srca ređanjem balona na različite pozicije na zidu.

POZADINA OD BELIH BALONA

Popunite ceo zid sa pregršt belih balona u različitim veličinama. Pre nego što shvatite osećaćete se kao u oblacima. Upotpunite ceo doživljaj balonima koji slobodno lebde po podu.

Dekorisano venčanje na otvorenom
Dekorisana kuća za venčanje od balona

ZATRAŽITE PONUDU

Zatražite ponudu i stručni savet u bilo kom momentu. Pomoćićemo Vam da lakše dodjete do idealnog rešenja za vašu proslavu / manifestaciju.

Pogledajte našu galeriju za više ideja

Kako bi ste dobili Više ideja savetujemo Vam da pogledate našu galeriju ili da pogledate naše profile na društvenim mrežama.

NAŠI ZADOVOLJNI KLIJENTI